KURSER & WORKSHOPS

BOGBINDING: Skitsebøger & scrapbooks

TID 7. november 2020 kl. 10:00 – 16:00  OBS: UDSOLGT

(Der oprettes et tilsvarende kursus 18. april 2021 – samme forløb)

Lær at sy dine egne, helt unikke skitsebøger, hæfter og visuelle journaler.

STED G13, Grenåvej 13, Århus N

PRIS Kr. 1200,- for en dags undervisning, grundmaterialer, the, kaffe og frokost

ANTAL PLADSER Max. 4 deltagere

TILMELDING her

Vi gennemgår en række helt enkle og grundlæggende strukturer og bindinger – og du lærer i praksis at folde og sy forskellige typer af bøger og bog-objekter.

På kurset introduceres du til forskellige grundlæggende og helt enkle bogbindingsteknikker og  lærer at folde, lime og sy forskellige journaler, bøger og bog-objekter sammen helt fra grunden.

Der bliver også mulighed for at eksperimentere og lege med at “ombygge” kasserede bøger. Man kan kalde det en slags “re -cycling” eller “up-cycling”. Papir og kasserede bøger kan man finde alle steder. Og der er uendeligt mange muligheder for at bearbejde disse materialer og bruge dem i nye sammenhænge.

MEDBRING
Jeg sørger for alle basale materialer som papir, lim, saks nål, tråd etc. Men medbring også gerne nogle materialer, du har lyst at arbejde med. Alt kan bruges: udtjente bøger, gamle børnetegninger, breve, geografiske kort, tørrede planter, fotos, digte, gammelt læder, rustne søm, klistermærker, slikpapir, eller måske noget helt særligt fint, håndlavet papir.

Få masser af inspiration til dine kunstprojekter!